Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN MÖRKER OCH LJUS

Det ska i nog snarligt bliva varse, när natur-
liga dagsljuset når era irisars sensibla detek-
torer,att vak upp ifrån det mörkas blindhet,
att  leka  blindbock  och  kurragömma, och
istället nå det ljusas  upplysthet  vars  allom-
fattande allsmäktighet kan vara nog så över-
välldigande att den förblindar.
                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP