Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERSONLIGHETSUTVECKLARENS PERSONLIGHETSSTÖRNING

Så du skulle alltså vilja utveckla din  personlighet du ?
men hur har du då tänkt när du  går  till en personlig-
hetsutvecklare,då blir du ju en person som personlig-
hetsutvecklaren framlägger efter sina personligt utar-
betade arbetsmodeller, personlig utveckling kan end-
ast göras i och genom sig själv, annars blir du en pro-
dukt eller kopia av någon annan. Självförverkligande
tar tid och alstras genom prövningar, man kan aldrig
bara gå in i en butik  och tro att man  kan köpa sig en
personlighet och absolut inte genom hypnotiska kurs-
er.
                                               *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-03 06:15



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Simkunnig i själen m.a.ord.
2015-08-03

    ej medlem längre
Jag vet att ha en personlighet är som att simma över alla hav som finns. Och den största personligheten är den som kan det.
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP