Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåta konsonanter, villiga vokaler

Sexet alldeles jätte Högljutt
Det stönar och ber
-om mer och mer
Bänder och vänder
på en av dem i sänder
njuter, flämtar å flåsar

Sängen sexas sönder å samman
-golvet intas

In och ut, skjut på skjut
Fortare, snabbare, in ten siv are
En galopp med en på topp
-lem och medlem
Allt högre högljutt ljuder
Vokaaaler, vooookaaaaleeeer

Sen tyssstnar det, sexet förnöjt
Kropparna slut, bara njut kvar till slut
Mmmmm konsonanterrrr nnnnu
Kkkkkåtheten bidar bar sin tid





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-03 11:20



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Originell vinkling på välkänt njutbart tema!
2015-08-04

    ej medlem längre
Jag kan jag om jag har rätt man vill säga så är det. Så är det. Nu kommer ingen om du inte går till din affär och köper det kortet som du skall skicka iväg till den som är din dotter. Så gör det nu nu
2015-08-03

    ej medlem längre
Mycket bra Mats! Bra beskrivet.
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP