Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egg



If the egg


Egg


If it is broken off, life will end!
If it breaks inside life has just begun.
So have and big changes in your life start from you on the inside.






Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2015-08-03 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP