Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ljuset

glasgudinnorna glöder
när du visar vägen
för vikingaskeppet
och dess kanal under ljuset

vattnet är blått som blod
när framtiden ligger kraschad
på andra sidan nuet

det förflutna håller oss vid liv
letar efter en annan vinkel

att gå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-04 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson