Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som reklam

 

Begärliga bilder blixtrar
infall utifall
man medicin mixtrar
får trall i vardagskall

söker livsrecept
få dagen att funka
vända på allt knäppt
slippa sjunka

saknar sammanhang
vill överblicka
vardags bumerang
spackla spricka

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-07 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Besynnerligheten i ens huvud och hur allt krockar mot diskbänken.
Insiktsfullt och enkelt. Jag gillar det.

2018-11-18

  Goraxy 89 Orion VIP
När man spruckit upp helt så finns chansen att ljuset sipprar ut genom sprickorna !
2018-06-07

  Poeten Salvador VIP
Kan se sprickor, men allt hålls ihop
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP