Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min riktiga morfar.


sanning kanske?

om du hade varit en riktig pappa för min mamma skulle du
varit hos henne. jag känner inte dig, jag vill inte det heller.
du är inte min morfar, min riktiga morfar är död. hur kan
du inte ens hjälpa din första dotter och hennes barn, dina
barnbarn. vi har det svårt just nu. har du svårt att fatta.
om du hade varit en morfar för oss hade du kommit ihåg
våra födelsedagar, ringt och frågat hur vi mår. vet du hur
det känns att inte veta hur sin riktiga morfar ser ut.
jag kommer väl ihåg då du ringde på hos oss på mammas
födelsedag, du kom med blommer och frågade efter henne.
då du hade gått frågade jag vem du var. och då fick jag veta.
jag ville inte träffa dig då du skulle komma. men jag gjorde det
för mammas skull. jag hatar dig för att du gjorde allt ont
mot min mamma och att du aldrig ställt upp för oss.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-04-19 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_