Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muskellöst utegym

Cyklar i kollektivt lugn

Det vibrerar av omedveten skönhet:
-ett utegym utan muskler,
föräldrar utan barnskrik,
ungdomar utan musiköron,
arbetare utan arbetslöshet,
alkisar som lämnat parkbänken,
gamlingar som lämnat rullatorer.
Ja allt tycks här stå på egna ben.
Eller ligger bara still i rent vara bara.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-05 10:07



Bookmark and Share


  Respons VIP
Intressant perspektiv. Bilden understryker texten. En närvarande frånvaro. Bra!
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP