Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FOLKKÄRE

Det var en människa som hadde  blivit så  folkkär 
att det vore nästintill  omöjligt för mänskligheten
vara  utan  denne, så de uppfann en drog  för den
folkkäre vars verkan innebar att han blev odödlig
och blev en GUD !
                                                 *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-05 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP