Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21.05 – enligt datorn.

Punkten i 21.05 är (mycket) [8] important. Även: viktig. Texten matrixen.cde (12är [æ… Ø] <22015805> {:.:} marg-justerad. Okay – mycket mer blir inte/not/nicht/ac… bokfört idag.

21.10 – okay. Bokstaven å är (formellt) viktig. Mycket. Måndag är [tydligen] 1 (ett) {formellt} exempel. Färgschemat är [rimligen]  som vanlig29. Texten är (formellt) 1 [e2929] program. Termen e2929 är (formellt) reserverad. Okay för föregående. Tydligen.

Typewriter är (förstås) inget annat än en (1) term. 

[- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -]













Prosa av farbror zwed
Läst 129 gånger
Publicerad 2015-08-05 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed