Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill mer

Det känns i magen
och det känns i huden
Jag vill att du är här nu

jag vill men jag vill inte alls

Du har aldrig låst mig
men jag har känt mig fastlåst
och du har aldrig hållit ner mig
men mina blå ögon har känts så frånvarande

Jag vill mer
Jag vill ha allting




Fri vers (Fri form) av Amanda Lindberg
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-06 08:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du så få
2015-08-31

    Jim Friberg VIP
Så ömt och vackert.
2015-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lindberg
Amanda Lindberg