Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli mig

Rita en karta
och visa vägen

hypnotisera mig
manipulera mig
infiltrera mig
marinera mig

skapa mig
bli mig
gör vad du vill
jag finns inte på riktigt




Fri vers av Amanda Lindberg
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-22 20:38



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar denna
Skönt flyt
Och berörande
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lindberg
Amanda Lindberg