Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig lottade är du

Lycklig lottade, är
Den som fick dig
För alltid, hans

Olycklig lottade, är
Den som du fick honom
Att bli kär i dig, innan du gick

Ja, lycklig lottade och olycklig lottade är vi andra
Men för dig, har alltid varit bara en alternativ
För var än du gå, försäkrad älskade är du!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-07 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS