Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En försenad upptäckt

du tog ner skylten
när jag upptäckte huset

skägget började växa
i brevlådan

trädet fick stå kvar
på baksidan

kanske får det sällskap
av våra barn
en vacker dag




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-09 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag saknar de mina men skall nog få en fin kontakt med dem vad tiden kommer så är det med det så vi skriver nu i det som är hennes sida. Så får det bli men föst läsa en del som jag vill. Så så
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson