Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Vänligen ignorera text skriven inom parentes) Direktionen för löjliga påpekanden.


En målning som heter duga




Min väninna brukar säga att jag klär i färg så en dag fick vi idén att bli målade och bara gå omkring klädda i just färg. Det gjorde att vi åkte ut till hennes sommarbostad i närheten av Rättvik och så fick hennes två döttrar måla oss medan vi stod och försökte vara stilla. Ja, och sedan gick vi och fikade i trädgården och folk som gick förbi verkade inte reagera nämnvärt, så vi gick alla fyra till affären för att handla, men då såg ju folk oss på litet närmare håll och även om ingen sa något rakt ut till oss så tittade de väl en gång extra kanske. Min väninnas döttrar hade kläder på sig, men vi var alltså nakna sånär som på att vi hade skor på oss, solhattar, solglasögon och handväskor. Det var ett kul experiment. Redan samma eftermiddag gick vi till restaurang och det är samtidigt en pixxeria på orten. Vi gick in i den litet skumma krogen för att äta varsin pixxa där och det var jag som stod vid kassan och beställde. Nu tyckte jag väl kanske att killen i kassan och även mannen som gjorde pixxorna glodde litet extra men jag försökte låtsas som ingenting fast jag har en tendens att börja fnissa när jag är litet nervös och det blir jag ofta bland folk.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP