Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEGAL OCH ILLEGAL PROSTITUTION

Ordet "hora" används flitigt av frustrerade  adrenalin-
stinna  ynglingar i skolorna oftast i okunskap  om ord-
ets betydelse och uppkomst. Horan kom till i lustgård-
en där Eva var den  första  horan och Adam första hor-
bocken.Den illegala säljer sin synd för att kunna stilla
sina förgiftade begär  medan den legala  gifter  sig  för
status  karriär  och  ekonomisk  trygghet,  och  gemen-
samt för båda är  att  inget av allternativen  har  något
med kärlek att göra.
                                             *

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-10 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP