Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsansvar

Oavsett vart vi är födda

vilket kön vi än har

hur gamla vi än är

så är det vi alla

alltså Du och Jag

och alla andra medmänniskor

som bär ansvaret

för vilket samhälle Vi vill skapa

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-10 20:09



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Helt sant!
2015-08-12

  soligajag_1 VIP
Visst är det så!
En text att anamma.
2015-08-11

  Ronny Berk
så rätt och riktigt, ja !
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP