Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens kupa

Natten sänker sig som en svärtad ostkupa över jorden
i den ljumma luften sparas dagens bris i stilla form

Natten är alla själars häxnatt
oövervakade och i frihet

Natten är dagens havande moder
krystar fram en ny dag i smärta

Evig är kretsgången i återbruk
och känslan av Dejavu

Vad är meningen när du ändå multnar bort?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2015-08-10 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP