Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKTARKALL II

Diktar'n  hadde  nu  samlat på sig ett  lager av texter
vilket fungerade  som ett litterärt artilleri och ammu-
nitionsförråd.

Där finns små korta aforismer,maxim-
er och sentenser, där finns  större pjäser i prosa och
novellformat vilka ämnade  för  större  detonationer,
sedan har han ett  lager av pjäser  och  dramer  samt
politiskt poetiska dikter, och alltihop  har han för av-
sikt att vid lämpligt tillfälle avfyra på en och samma
gång likt ett himmelskt fyrverkeri i helvetet.

 

I väntan
på det arbetar han på ett världsomfattande uppslags-
verk  som  kommer  detonera  likt  en  litterär   atom-
bomb.
-

.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-12 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP