Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte så trogen 'originalet' om där alls finns något, då det kommer till just limerickar. Kallar mina för rick, dessutom.


Ingen ekivok rick precis




Rosa, rosa rosors inflation
enligt samma definition
stackars de stjälkar som brister
och individens kära vrister
om ej där är likvärdig portion




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-06-05 15:03



Bookmark and Share


  ULJO
Bra försök med en limerick. De behöver ju inte gå traditionella spår. Den här var bra.
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP