Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse

Väder-Per spådde
strålande sommarväder
så blev det inte




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-13 07:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att man inte längre kan tro helt på de gamla sätten att spå väder...människan har lagt sej för mycket i naturens lagar, så det fungerar inte som det är tänkt...
bra haiku...
2015-08-14

  Anya VIP
Aj då...jaa trist när vädret inte blir det man tänkt.
2015-08-14

  lodjuret/seglare VIP
Det är då en hoppas på skvallertidningens Väder-Märta som kan spå höstvädret och det känns ju spännande.
2015-08-13

    ej medlem längre
Idag har det varit ett strålande väder här där jag finns och suttit ute och tagit en fika med andra människor som jag har fått en del kommentarer av för mitt utseende som är som det är så
2015-08-13

    Dan Myrbeck
Verkar vara Vedervärdiga Väderveras värsta väderkollega!

Du måste ringa SMHI kundtjänst och klaga!
2015-08-13

  Lena K Nilsson VIP
Bra uttryckt! Delar med mig av den skånska sensommarsolen ...
2015-08-13

  limerick
Bra där! Sänder mera sol från Västkusten.
2015-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
Skickar en solstråle från Västkusten.
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP