Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det så att en bara måste. Städa, jobba, växa upp, köpa godis eller som gå ut med sina vänner. De behöver vallas då och då, kissa litet i hörnen eller måla in sig själva i olika hörn genom att visa sig duktiga på att röka.


Jo, eller hur?



En del som beskriver kroppen
påstår ibland att benen

räcker ända från marken
och upp till rumpan.

Fråga mig inte hur de tänkte.
Det gjorde inte jag.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2017-01-08 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP