Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland sitter Petra i ett hörn av verkligheten och så kommer det någon som söker en smula sällt skap för att den har det så tungt och motigt. Petra är en känslig sort, så hon suger åt sig andras illa mående som en just svamp.


Petra söker ha ork




Petra brukar få bära,
eller brista,
ut i sång.

Just nu
har hon superduper ångest
men lyssnar på Bach

och försöker
kämpa emot gråt och skräck...
...raaaah!




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-05 08:23



Bookmark and Share


  ULJO
Att lyssna till Bach kan vara rogivande
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP