Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om evigheten

pyramidens storslagna drömmar
om evigheten
får sällskap av en fågel
som flyger dit vingarna bär

blir uppäten
och fortplantar sig
för att hålla evigheten
levande




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 120 gånger
Publicerad 2015-08-14 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson