Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENINGSLÖST

Om det inte finns nån mening med skrivandet
som  meningsfullt, vad  är det för mening med
det då ?  kanske för  att  det inte var meningen
bli nån mening med  det  när  man kommit till
den insiktsfulla  meningen  att  det är menings-
löst ens försöka  finna en mening  med  det,för
det var  aldrig  meningen att det skulle  bli nån
mening.
                                          *

.

 

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-14 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP