Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGGARSKÅL




Får jag låna din käpp, din stav
får jag låna din plats i livet.
Din blick är ej skum men klar
du ber med slutna händer.

har du funnit din plats i livet
har du funnit glädjevisans melodi
så fjärran från parkens tjo och tjim

Med slutna händer kring din tomma kopp
dina ögon ser med hopp och framtidstro.
In i djupet av min trötta själ,
ge mig ett uns av din frid och ro.

Bosse augusti 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-14 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten