Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE KÅTA

De  kan  jämföras  med  artificciella  sexdockor,
men  farligt  giftiga. Brösten  upppumpade  av
sillikon,läpparna besprutade med Botox,
ansiktet liknar en oljemålning med ögonskugga
och puder av fabrikens  alla  giftigt  cancerfram-
kallande  laboratorier  men  deras  deodoranter
håller mygg  och  flugor  på  avstånd  samt  män
med smak för det sköna.
                                         *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-14 20:10



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Om de ändå begrep det, ja, då skulle industrin gå åt fanders.
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP