Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon Haiku


Skrattande fladdrar
rentvättade gardiner
garaget står tomt.

Bosse
maj 2015.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-15 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten