Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmisk Shiva

det är en lång väg att gå
till stjärnorna

månen
är bara en förutsättning
för solens baksida

elden som skapar
genom att förstöra




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-08-16 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson