Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Tapeter

nya tapeter med vackra namn
Prestige, Living, Royal Classic
fläcklösa, fabulösa prydnader
har bosatt sig i ditt vänliga vanliga hem

tjocka svarta bokstäver ovanför din bäddade King Size-säng
spyr ut orden "Carpe Diem"
utan att veta varför

det brinner inte längre i ditt bröst
en svullnad på armen är allt du har kvar
av drömmen

drömmen

som gav dig det där leendet
en hemlighets leende
ett hoppfullt leende

men nu...

är leendet bortskrapat
och elden du bar
brinner sparsamt




Fri vers (Fri form) av joachimwilsson
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-16 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joachimwilsson