Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sönder

allting går att ha sönder
ibland så behöver du inte ens försöka

för saker och ting går sönder
det är vad vi lär oss
men vad jag aldrig ville acceptera

mitt framför ögonen faller det i bitar
förvandlas till tunna fragment för att senare
pulverisas och blåsas bort till tomma intet

så njut av vad som fungerar
istället för att laga vad som är sönder
det tänker jag göra i alla fall




Fri vers (Fri form) av joachimwilsson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-19 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joachimwilsson