Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söderslangen har pyspunka



Fast ibland hörman

”Klasse ru sitter vell kvarnu
-lovaru”

Mest ihållande ordmeningar hörs de
-få elleringa mellanrum

Varma torra tonen
avvaktande kroppsspråk
-de e re allti

Inledning som avslut otydligt, beblandade
frågetecken anas?
-allti?
Som att det viktiga inte är det sagda -samhörighet e
Å förtroligghet å Solidaritet

Snappt pratas deåfort
-kort å snappt,

väntas inte gensvar nä

monologer som
håller dialoger ba

”-Tyckente ru de e trångt här? Äh, skit i re”

De låter cool bajenbarmens värma















Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-16 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP