Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några dagar före jul för en del år sedan hade jag radion på. De pratade julklappsrim. Folk kunde ringa in och be om tips. Ett av dem handlade om en elvisp. Rimmet började med 'Elvisp Resley, gitarristen.


Så som ljuv musik




Vi hade länge två,
men sedermera
har jag bara en elvisp.

Egentligen föredrar jag
en sådan där som drivs med någon handkraft,
exempelvis en väns.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-20 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP