Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRESSETISKT

Att dags o kvällstidningar ofta  köps av  politiker
och kulturmaffian är snarare  ett begrepp, än en
pressetisk regel,så om man vill vara 100%  säker
på att en artikel,intervju eller reportage är i över-
ensstämmelse med sanningen bör man  göra  en
privat research.
                                         *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-16 17:00



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
klarsynt!

gillar skarpt!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP