Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarttjärnsmarken

Längtan la sitt dimhöljstäcke
över bokskogsbrynets räcke
brann en svunnen dag.
Sidenvingar smekte barken
andakt log i svarttjärnsmarken
reste dött behag.




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 12:05



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller