Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan och höken

berget av moln är ett ufo
som kommer att lyfta mot jorden

när det landar ser vi duvan
som dog av svält och misär

kärleken spränger ditt hjärta
höken som följde sin instinkt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-17 21:15



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Den var både hemsk och bra
men första stycket framgick inte riktigt.
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson