Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inlägg till "De syndigas sånger"


VÄRLDEN FÅR DE MONSTER DET FÖRTJÄNAR

Den  erotiska  akten  är  grotesk  i  ett  oskyldigt barns
ögon,som den upptäcktsresande barn ju  är, och  som
bryta mot förbud av äta från kunskapens träd, stegrar
den nyfikna attraktionen  varvid den får  uppdagas ett
kirurgiskt ingrepp  däri  efterverkningarna   av  denna
operation når sin climax  efter 9 månader  när  barnet
dras ut skrikande mot en tondöv värld.  som  det  ovet-
andes förtärs av dödens förtvinade  lust att förenas på
dödskallarnas dumskalleplanet vars förstelnade intell-
ekt bedrog dom alla i sin förljugna trygghet.
Den helige Graaaaaal  !  ropade  då som från ett barns
liderliga livssekret av  blivande  förlustelsers  energier
den  livssaft  som  för  alla  är  utgjuten i namnlös  njut-
ning på syndernas alltare, för den  blomstertid  som är
kommen, vars knoppars utblommade libido  förtärs av
sin  energi: " låt alla öppningar få sina  utlopp"  !
.......... och  så öppnade sig tillblivelsernas sår att aldrig
läkas, alltmedan lust och lidande går hand i hand.
-Världen får de monster det förtjänar !                          

                                               *

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-18 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP