Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindlare i samhället

I ett liv med skeva uppfattningar och villkor om hur vi mår, där föds det mer barn än det får men ingen kliver på våra tår för vi är de enda som förstår, svinen krälar kring det björnbärssnår som de själva planterar varje år.
Vi glöms bort, våra liv allt för kort för enligt dem är vi endast en lönerapport, är vi av annan sort förargar vi de korrupta själarna och blir en smärtfri abort, utelåst från deras fort av löften och vapenexport.
Vem ska ge tålamod och tid när de står där bredvid förvirrade som ett nyfött rådjurskid, vi står tillsammans men som en individ i ett moln av kväveoxid, förgiftade för att inte kunna ge oss in vår strid de vill se vår hjärna tom och blid.
Vi måste ta tillbaka vår frihet och sluta räkna med välgörenhet från svindlarna vars plånbok för var dag blir mer fet, vill vi leva våra liv med kvalitet och kanske en uns trygghet så vet vi vad som kan uppnås med det som kallas internet.




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-18 14:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela det kapitalistiska samhällssystemet är en svindel.
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom