Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga kommentatorn

Man frågade om jag hade några kommentarer
Jag har inte gjort annat än kommenterat hela mitt liv
Menar det, allt upplevt har jag kommenterat








Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-18 17:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Coolt.
Lennart was the man.
Fast sport hatar jag.
"Hylands hörna" var högtidsstunder.
Och precis som han blev jag en kommentator.
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP