Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuttefilt XL


Mobilen blitt mitt nya övergångsobjekt
Håller i den vart jag går
ligger, sitter eller mår
Frågan är bara: övergång till vad?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 08:04



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kanske en övergång till ett liv som är mer oberoende av övergångsobjektet?
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP