Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Horses


Patti Smith

Sitter i grafittiskugga
å läser Just Kids
Låter blad bli träd
och skor fartyg







Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-21 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag ser fram mot den nya boken som kommer i Oktober.
2015-08-21

  Larz Gustafsson VIP
Bra bok.
Och "Ravens" är en kanonlåt.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP