Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“How did it get so late so soon?” ? Dr. Seuss


Ditt liv och tiden

Dagarna kommer, dagarna går, dagarna vi kommer ihåg.

Så lika, men ändå så annorlunda och detaljrika.

Vardagen försvinner i stormstegen, vart tog gårdagen vägen?

Tankarna går runt inuti mitt huvud, timme efter timme.

Ditt liv, det går mot sitt slut, minut för minut.

Till din dödsstund, tynar livet bort sekund för sekund.




Fri vers (Fri form) av flyingpasta
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyingpasta