Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Ett svagt brus, blir allt mer suddigt, fokusen försvinner.

Sekunderna tickar allt långsammare,
en obestämd distans mellan verklighet och illusion uppstår.
på en plats utan mening i tiden.

Knivskarpt skär diskanten,
det enda som är verkligt,
det går nästan att ta på ljudet.

Tempot flödar i en rasande takt,
totalt utom kontroll,
pendeln har släppts.

Livet har uppstått,
döden ska inträffa.

Den ensammaste timmen är slagen,
frågan är ställd, kontrollen är förlorad.
Vågor av energi i fas med hjärtslag uppenbarar sig.

Lugnet blir allt mer påtagligt,
parera, undslå, lamslås.

Kommande minuter finns inget annat,
allting som vi känner till,
upphör att existera,
raserande skenbara oljud, försvunna klarheter.

Framtiden är sedan länge genomskådad,
lögnerna, sveket, falskheten.




Fri vers (Fri form) av flyingpasta
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-11-17 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyingpasta