Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄTET

Det nät av arrondissement Paris indelats i,
med all världens  nationaliteter vars smak-
rika  mångfalld  berikar, kan  liknas vid ett
spindelnät,  där  vem  som  blir  fluga  eller
spindel, beror på var och ens karaktär.
                                    *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-22 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP