Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderingar mitt i livet

Jag älskar mitt liv
Så jag blir rädd

Vad säger att jag inte ska ha en pungspark
Som så många andra får gång efter annan

Allt jag har är inte värt något
Om inte livet är friskt

Jag kramar nästan krampaktigt
varje dag mina känslor för mitt liv
Ber om ursäkt för tillvaron som jag
fått mig tilldelad.

Feg,klarsynt,troende,rädd,medveten,stolt,
Ja ja ja ja ja ja






Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-22 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP