Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du mitt ljus. Ömheten vårt Universum. Jag din klippa

 

Polisen har väldigt mycket att göra just nu på månen.
Mångmiljardärerna har underliga utslag i känslolivet.
I en by i södra stilla havet råder harmoni, frid och glädje.
Barnen är redan trasiga av allt överflöd av ingenting.
Jitterbuggande anarkistiska väldigt friska pensionärer.
En själsligt avstängd, men mycket social, rolig och
generös medelålders man förvarar krympta inkaindian-
huvuden i en sekretär, och visar dom entusiastiskt
för barnen, vars föräldrar tycker det är konstigt men
helt OK. Tillvaron snurrar, gränserna ändras, rummen
flyter, och allt går sin gilla gång. Sjukt och underbart.
Du mitt ljus. Ömheten vårt Universum. Jag din klippa.

 
 
 



Fri vers (Prosapoesi) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-23 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP