Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGRE MAKTERS MEDVETANDE

Skriv !  något  uppseendeväckande, vidrör  obe-
svarade eller aldrig  ställda  frågor  som upprör  
och förhoppningsvis  uppväcker  förstelnade in-
tellekt från sina  psykotiska  vanföreställningar.


Och ju mer de slingrar och vrider sig på kroken
desto  djupare  tränger den in, men  frigör dem 
ifrån  sina gemenskapers sociala  fängelser, där
ingen känner någon.


Irritera och oroa, vänd på alla begrepp till sina 
egna  motsatsers  slagsidor,  och  avfyra  orden 
som  ställer  sakernas  tillstånd  på plats.


Spräck den infekterade varböldens  desinform-
ationer med dissikeringsvass realism, och skär
bort roten till det ondas källor.


Fördriv ! de villfarelsens spöken av dunkel och
grumlig resonans, att i ljusets speglbild se sina
sanna jag, och förjaga dess förljugenhet.


Giv !  de  ohederliga intellekten något att bita i,
ge dom mer än vad dom tål, lär dom en läxa.
Skriv ! så  att  de döda  vittnena och offren  vak-
nar till liv, och redovisa den vittnesbörd vilken  
avslöjar det mänskliga bedrägeriets  galenskap-
er, att i de högre makternas medvetande veder-
faras  den  rannsakning  som  står  till  buds för
var och  en, rättvist  efter förtjänst, och  var och 
en efter sin egna  utsatthet.
                                           *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-24 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP