Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROLLSTENEN OCH BERGSKEDJAN

En  nyinflyttad  villaägare  klagade  hos  sin  granne
på en  stenbumling  som  osnyggt  skymde  utsikten
vilken  i  sin tur  förklarade  att  det  är  en  trollsten
som  det  är  lönlöst  försöka  få  bort, vi  har  prövat
med trotyl, nitroglycerin, dynamit och allt,men dag-
en  efter är den  där igen, och  om du tittar upp mot
horisonten  så ser  du  en  bergskedja  som  den  hör
ihop med.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-24 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP