Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens tänkvärda 150824

Tänk så många ensam själar

det sitter på varsitt håll

tänk om de allihop

kunde sitta tillsammans

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-24 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det skulle jag inte vilja.
Inte alltid i alla fall.

2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP