Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORGSNA SKÖNHETER

Det finns en gåtfull  skönhet  i  den olyckliges
ögon, en slags  sorgsen  skönhet, med  tyst ut-
strålning, av  melankolisk harmoni  som visar
en lidelsefull själ, vars  spleen  blir  det  bittra
opium sensibla  poeter, konstnärer  och  kom-
positörer är besläktade  med, varvid  de flesta
resignerat  finner sig i, medan  en del  ser  det
som en förbannelse.
                                             *
                                       




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-24 22:21



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP